Minden típusú PCB-t felszerelünk.

kis, közepes és nagy sorozat

Az SMD összeszereléshez, a különböző forrasztási technikákhoz és forrasztó gépekhez, a funkcionális kézi munkaállomásokhoz és a képzett munkatársainkhoz vezető modern választás és helymeghatározás garantálja a gyors és gondos végrehajtást. A GIGLER Elektronik minőséget és rugalmasságot jelent. Egyszerű konverziók és gyors termékcserék állnak az előtérben. Így még a kis, egyenletes minőségű kis tételek is viszonylag olcsón állíthatók elő. A tipikus gyártási tételek egy egységtől több ezerig terjednek. A tömeggyártású termékek előállításához jól felszereltek a mi nagyon gyors elhelyezésű gépek is.

Felkészítjük:

  • merev áramköri lapok
  • rugalmas nyomtatott áramköri lapok
  • egyoldalú és kétoldalas SMD és THT
  • Az SMD szerelés típusai 01005-től,
    A 0,3 mm-es, BGA-os és minden mást tartalmazó finomhangolás
  • Kiemelés: Berendezés tartományok
  • 1000 mm * 460 mm és 1 250 mm * 395 mm

A NYÁK-szerelvényben nagyon rövid övszalagokat is felszerelhetünk, így a kis munkák kérésre pick-and-place gépekkel is felszerelhetők.
Az SMD forraszanyagot forrázással, védőgáz atmoszférában, saját nitrogéngyártással vagy gőzfázis alkalmazásával forrasztjuk.
Mechanikusan forrasztjuk a THT-t külön vonalakon – RoHS-kompatibilis, valamint hagyományos (ólommal).
Ha kívánja, adja meg a nyomtatott áramköröket vagy alkatrészeinket.

Átfogó tapasztalataink miatt általában a teljes beszerzéssel és anyaggazdálkodással maradunk. A beszállítói pool lehetővé teszi számunkra, hogy szinte minden szükséges összetevőt beszerzzünk költséghatékony körülmények között. Munkatársaink jól kiképzett kézzel és javítással, keményforrasztással, átalakítással, modern prémium felszereléssel rendelkeznek.

Meg fogja találni az összes szolgáltatásunkat itt.

Itt megtalálja a kábelszerelvények és a nyomtatott áramköri lapok keresési formáját!