Impresszum

Tájékoztatás az § 5 TMG szerint

Gigler Elektronik GmbH
Industriestraße 8
D-94357 Konzell

Képviselte:

Karl Gigler (Geschäftsführer)

Kapcolat:

Tel.: +49 (0) 9963 / 94 30 44 -0
Fax: +49 (0) 9963 / 94 30 44 -110
E-Mail: info@gigler-elektronik.de 

Regisztráció a kereskedelmi nyilvántartásban.

Cégbíróság: Straubing

HRB 1 06 56

 

Adóazonosító szám:

Adóazonosító szám szerinti forgalmi adó törvény 27§:
DE249302550

Információforrás az összes kép és grafika:

© Gigler Elektronik GmbH, © M. Röder (www.pitopia.de)

felelősségi nyilatkozat (Disclaimer)

Felelősség a tartalom

Mint szolgáltató felelősek vagyunk 7. § 1. TMG szerinti saját tartalmat létrehozni ezeken az oldalakon az általános jog alapján. §§ 8-10 TMG szerint nem vagyunk kötelesek a szolgáltató ellenőrzésére továbbított vagy tárolt információkat küldeni hogy vizsgálja a körülményeket tartalmaznak e illegális tevékenységet. Kötelező eltávolítani, vagy blokkolni az információk felhasználását, az általános törvények nem változnak.Azonban egy lényeges felelősség csak akkor lehetséges, ha a tudás egy adott jogsértés. A bejelentést követően az ilyen jogsértéseket, távolítsa el azonnal.

Felelősségi linkek

Oldalunk linkeket tartalmaz külső weboldalakra, amelyek felett nincs ellenőrzésünk. Ezért nem tudunk elfogadni semmilyen felelősséget azok tartalmáért. A szolgáltató vagy üzemeltető oldalak mindig felelősek a hivatkozott oldalakért. A linkelt oldalak vizsgálatok idején összekapcsolja a lehetséges jogi sértések. Illegális tartalmak nem voltak nyilvánvalóan összeköthetőek. A folyamat ellenőrzése a hivatkozott oldalaknál konkrét bizonyíték a jogsértéshez. A bejelentést követően a jogsértés van jelen, akkor azonnal távolítsa el az ilyen linkeket.

szerzői jog

A tartalom és a művek ezeken az oldalakon létrehozott site üzemeltetői alá a német szerzői jogi törvény. A reprodukció, módosítás, terjesztés vagy bármilyen hasznosítási határain kívül a szerzői jog megköveteli az írásos beleegyezését a szerzőtől vagy alkotótól. Letöltések és másolatai ezeknek az oldalaknak csak akkor megengedett, ha magáncélú, nem kereskedelmi használatra van. Ami a tartalmat nem jön létre a weboldal üzemeltetője, a szerzői harmadik felek betartják. Tartalmát harmadik személyeknek kell jelölni. Meg kell még tisztában szerzői jog megsértése, kérjük a célzást. A bejelentést követően ha jogsértés van jelen, akkor távolítsa el a tartalmat azonnal.

Műszaki végrehajtása és megvalósítása

Logo Bayerwald Media GmbH

Igazgató:
Wolfgang Brückl
Stefan Wistuba

Kirchplatz 10, 93482 Pemfling
Tel. +49 (0 99 71) 996 98 -0
Fax +49 (0 99 71) 996 98 29
Email: info@bayerwaldmedia.de
Internet: www.bayerwaldmedia.de